top of page
  • Writer's pictureflorerr

Sztár-barátságok II.

Updated: Mar 9, 2020

Ismételten összeszedtem 3 hiresebb barátságot. Igyekeztem nem egy névnek 3 barátját összeválogatni, pedig nagy volt a kisértés...


1) Benjamin Rojas és Luisana Lopilato

A két hiresség gyerekkoruk óta ismeri egymást. A Chiquititas c. ifjúsági telenovella 99ben adott, 4. évadában, ismerkedtek meg. (Még szerelmes párt is alakitottak sorozaton belül). Az évek során összesen 3 sorozatban (Chiquititas, Rebelde Way és Alma Pirata) játszottak együtt, mindketten tagjai voltak az Erreway c. zenekarnak és még a 47 Street márkánál évekig közösen is modellkedtek.

Civilben pedig a mai napig közeli barátok, talán azért is, mert barátságon kivül más soha nem volt köztük. Benja 2011-ben még Lu argentin esküvőjére is hivatalos volt, illetve előfordul, hogy Benja beszél Lu-ról egy-egy műsorban.

2) Facundo Arana és Fabian Mazzei (és Araceli Gonzalez)

Facundo és Fabian a '90es évek második fele óta nagyon jó barátok. (A felvétel valamikor a Vad Angyal előtt/körül készülhetett, szerintem.)

A barátságukat általában nem verik nagy dobra, de két éve Facu felszólalt Fabian oldalán, amikor azt hirbe hozták azzal kapcsolatosan, hogy miért nem dolgozik Pol-ka sorozatokban. Facundo egyszerűen csak annyit mondott, hogy "elég tehetséges ahhoz, hogy ne kelljen rászorulnia"...

Adrian Suar, a Polka igazgatója egyben Fabian feleségének, Araceli Gonzalez szinésznőnek, az első férje. Adrian és Araceli válása "enyhén" botrányos volt, lévén, hogy a férfi csalta meg a nőt Griselda Siciliani-val, aki később a második felesége is lett. Tehát érthető, hogy Fabian és Adrian sincsenek jóban.

Még megosztom Facundo és Araceli közös szinházi darabjából a részletet, illetve Fabian és Araceli tavalyi látogatását a Susana Gimenez Showban.


3) Tini Stoessel és Jimena Baron

Ez egy frissebb kelető barátság. Soha sem dolgoztak közösen, illetve életkor tekintetében sincs semmi közös bennük. Én sem tudom, hogy pontosan mikor alakult ki a két (szinész)-énekesnő között.

Az tény, hogy mindkettőjüknek egyszerre jött ki az előző kislemeze, illetve fellépői voltak az Un sol para los chicos idei rendezvényének.

Tegnap/ma pedig egymásnak üzentek Twitteren keresztül, ahol Jimena célzott arra, hogy Whatsappon is szoktak egymással beszélgetni.


19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page