top of page
  • Writer's pictureflorerr

Rövid Hirek IV.

Nem felejtettem el teljesen a blogot, egyszerűen csak kevesebb kedvem van nagyobbakat frissiteni mostanság. Viszont addig is hozok pár rövid hirt, ami talán érdekes lehet más számára is.


(A videók többsége most csak úgymond beszélgetős műsorokból származik, ahol igazából a 2/3 műsorvezető szó szerint mindenbe beleköt, de legalább egy pillanatra azt is mutatják, amiről hirt hoztam.)


1) Tini Stoessel és Sebastian Yatra szakitása

Igen. Jól olvastátok. A Latin-világ Camila Caballo - Shawn Mendes szerű párosa pár hete hivatalosan is szakitott egymással. Hivatalos közleményt adtak ki, amiből igazából semmi sem derül ki.

Annyit lehet tudni, hogy Yatra nevét Danna Paolával hozták össze. Hivatalosan csak közös dalról és barátságról van szó. Idővel - fél éven belül - kiderül, hogy mennyire közeli jóbarátok. Hiszen durván másfél éve Tini és Yatra kapcsolata is csak zenei együttmüködésként indult.

(Érdekesség, hogy Danna-nak Tini előző exéhez is volt valamennyi köze, hiszen Pepevél forgatta az "Oye Pablo" c. számának a klippjét.)


2) Euge Suarez ismételten terhes

Euge immáron a harmadik, második Benjamin Vicunával közös gyerekét várja. A jelek szerint kettőjük kapcsolatára jó hatással van a karantén-időszak.

3) Cande Vetrano majdnem Európában ragadt

Cande egy argentin barátnőjével március elején Portugáliában, majd Barcelonában volt éppen akkor, amikor "Európát karantén alá helyezték". Az volt a szerencséjük, hogy figyelték a hireket és sikerült jegyet foglalniuk az utolsó Argentina felé tartó járatra, ami Frankfurtból indult. (A pontos cikket persze éppen nem találom...)

Cande állitása szerint már a Barcelonából való kijutás se volt egyszerű, de végül 30-ad magával sikerült épségben Argentinába érnie. A barátja forgatás miatt nem utazott vele és a két hét kötelező argentin-karantén idejére Candera hagyta a közös lakásukat és visszaköltözött a szüleihez. Az első visszatérés utáni találkozásuk az erkélyen keresztül történt.


4) Cande Molfese és Ruggero Pasquerelli örökbefogadtak egy kutyát

Ruggelariaról nem szoktam sokat irni. Pedig ők azon ritka hires-párosok közé tartoznak, akikre egy rossz szót se tudok mondani.

Cande és Ruggero a Violetta 3. évada alatt jöttek össze és azóta is együtt vannak. Talán az eljegyzés is megtörtént már.

A kutyust "Mandulának" nevezték el és 4 hónapos, akit az egyik szomszédjuktól kaptak.


5) Jimena Baron újra barátságban van az exével

Jimena a karantén-előtt a botrányos insta-megnyilvánulásairól volt hires. Egy időre instáról is eltűnt, illetve pszichologus/pszichiáterhez volt kénytelen fordulni.

A legújabb instagram képek alapján Jime és a fia, Morrison pár napot együtt töltöttek Daniel Osvaldo-val (a gyerek apjával) és annak nagyobbik fiával. Arról egyenlőre nincs szó, hogy Jimena & Daniel újra együtt vannak-e vagy sem.

Legalább már nem olyan ellenséges kettőjük között a viszony, mint amilyen pár éve volt. Jimena dalainak a felét a Daniellel való szakitása ihlette, de hátha a külön töltött idő mindkettőjüknek jót tett és most már képesek félretenni a különbségeiket Morrison érdekében.


6) Lali Esposito visszautazott Madridba / Folytatja a Sky Rojo forgatását

Lali talán egy hete visszautazott Spanyolországba. Munka-vizummal szigorúan a sorozat forgatása miatt volt kénytelen elhagyni Argentinát. (Épp most lett másodjára is nagynéni, igy kétlem, hogy a saját munka-mániája miatt ült csak repülőre.)

A legfrissebb hirek szerint ősszel kerül "adásba", vagyis a Netflix műsorára a sorozat, igy érthető, hogy minden szinészt visszarendeltek a forgatásokra. A sorozat egyébként a prostitució világába fog majd betekintést nyújtani.


7) Kijött Luisana Lopilato La Corazonada - A megérzés c. Netflix filmje.

Egy hónapja jött ki a Perdida c. film előzménye, amiben láthatjuk Pipát (Lu Lopilato), ahogy az első komolyabb ügyét megoldja a rendőrségen, mint szinte újonc.

A filmet már láttam, a napokban tervezem, hogy a véleményemet is megirom róla. Addig is itt az előzetes.


92 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page