top of page
  • Writer's pictureflorerr

Argentin Bulvár Hirek

Az elmúlt hónapokban igen csak eltűntem. Sok volt a munka, meg a virus, meg az élet kicsit, de nem feledkeztem meg a blogról sem.


Elsőként szerettem volna egy kis gyors összefoglalót hozni az elmúlt hónapok argentin sztárvilágából.


1) Lali Esposito éve

Lali hosszú hónapok után újra Argentinában van. Ősz óta újra szingli, Santiago-val szakitottak az év közepén. A szakmai karrierjét idén inkább a szinészkedésnek szentelte. Gondolom jővőre fog majd kijönni a Netflix sorozat, ami miatt eredetileg átköltözött Spanyolo-ba. Ezenkivül talán novemberben kaidta a "Libra" alias "Mérleg" c. negyedik albumát. Ha jól tudom az albumnak azóta se volt még semmilyen lemez-bemutatója. (Az újabb album dalai ismét semmi érzelmet nem váltottak ki belőlem, talán még a Fito Paez-zel közös dala volt az egyetlen, ami valamennyire "átjött".


2) Agustin Sierra és a Cantando 2020

Most néztem, Agustin a kappan hangja ellenére még mindig nem esett ki a műsorból. Szinészként nincs vele bajom, és elhiszem, hogy minden egyes dalból megpróbálja a lehető legtöbbet kihozni, de azért a végeredmény messze van egy profi énekesétől.

Mindenesetre a nézők szeretik, és sokan csak miatta nézik a műsort hétről-hétre, igy nem lepne meg, ha ő nyerné meg a műsort.

3) Ruggelaria megszűnt Ruggelaria lenni

Alias 6 év után, szeptember körül, Ruggero Pasquarelli és Cande Molfese szakitottak. Az okokról egyikük se beszélt. A közösen örökbefogadott kutya - Almendra (Mandula) - Candénál maradt, Ruggero kiköltözött a közös lakásból, és Cande is átköltözött egy másik lakásba ugyan abban az épületben.

Cande az egészséges életmódban és a zenei projectekben talált magára. Az Agapornis c. zenekar énekesnőjével, akit talán egy éve a legjobb barátnőjének tart, közösen vegan főzős műsort kezdtek el, ezenkivül a zenekarral közösen is fellépett pár hónapja "streaming" koncerten. Az utolsó, amit Cande-ról hallottam az az volt, hogy főszerepet kapott a Rent c. musical argentin változatában.


Ruggero ezzel szemben sorra irja ki magából a szerelmes, szakitós balladákat - Bella ; Dos Extranjos & Mil Razones. Egyik erősebb, mint a másik a mondanivalóját tekintve. Ruggero zenei stilusának jót tett a szakitás, hiszen hirtelen lett mondanivalója és tartalma a dalainak a szokásos latin "mulatós/csajozós" dalszövegek helyett.


4) Mechi Lambre megházasodott

Mercedes Lambre - Ludmilla a Violettából -, múlt héten 3 év járás és 5 év ismertség után megházasodott. Eredetileg tavaszra szerették volna az esküvőt, de a pandémia közbe szólt. Az esküvőn ott volt Tini, Cande Molfese, Facu Gambé és Panchito Cia is. Mechi egyébként a karantén alatt dalszerzésben élte ki magát, állitása szerint majd jővőre szeretné kiadni az első saját lemezét.


5) Tini Stoessel éve

Zárásként még gyorsan megirom, hogy mi történt Tini életében. A hónap elején kijött Tini harmadik albuma - amiben a pop, a balladák és az argentin rapp (trap) zenei stilusokat ötvözte. Az online lemezbemutató koncertet másfél millióan nézték élőben a világ minden tájáról, de arról még nincs hir, hogy jővőre lesz e valamilyen koncert turné és, ha igen, akkor milyen formában.

Tini ezenkivül elkezdte kitanulni a zenei producerséget, Panchito az, aki ebben a legnagyobb segitségére van. Illetve arról még nincs hir, hogy az elhalasztott Disney sorozatban végül fog-e szerepelni vagy sem. Azt olvastam, hogy Sebastian Yatra kilépett a projectből, de nem tudom, hogy ennek mennyi a valóság tartalma. Az biztos, hogy Tini nagyon vigyázz arra, hogy Sebastian nevét ki se ejtse, illetve a Sebastian-nal közös dalát is szigorúan úgy adta elő, hogy Sebastian részét is ő énekelte el, ahelyett, hogy a srác hangját berakták volna.

44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page