top of page
  • Writer's pictureflorerr

Sztár-barátságok I.

Updated: Mar 9, 2020

Nem szenvedek időhiányban, csak a munka-keresés elveszi az összes energiámat. Tudom, hogy régen frissitettem, nem szándékos, csak igy alakult. Minden esetre most megint rövid érdekességeket hoztam.


1) Pampita & Angeles Balbieni

A két nő a Rebelde way c. sorozat óta ismerik egymást, mégis évekkel később lettek csak jóba. Angie állitása szerint egymás szomszédai voltak.

Pampita, sikeres modellből mára sikeres műsorvezetővé és celebbé küzdötte fel magát. Leginkább, mint Benjamin Vicuna volt felesége lehet ismerős.

Angie pedig hosszú évtizedek óta önkép-zavarral küzd, mondhatni a Rebelde way-ben és Csacska angyalban alakitott karakterei rá ütöttek az"fogyásban", hogy ne zal, hogy kövérnek tartották magukat. A nő jó ideje nem is szinészkedik, helyette újságirónak tanult és mára egyike Pampita műsorvezető társainak.

A barátságuk valószinűleg azért relative szoros, mert mindketten gyerekesek, elváltak, illetve Pampita gyanithatóan segitett Angie-nek a fogyásban, hogy jobban érezze magát a bőrében.


2) Lali Esposito & Cande Vetrano

A Rincon de Luz óta legjobb barátnők az életben. Mindent megosztanak egymással és mindenben támogatják egymást.

Cande állitása szerint a barátságuk, akkor indult, amikor Lali az első közös Rincon de luz-os jelenetükben annyira belejött a "mű-sirásba", hogy a taknya is kicsordult és ezért újra kellett volna venni a jelenetet, ha nincs Cande, aki a kezét gyorsan az orrához teszi...


3) Lu Lopilato & Brenda Gandini

A 2000-es évek elején a két szinésznő, modell igen csak jóban voltak. Emlékszem, hogy olvastam olyan cikket, ahol Lu, mint legjobb barátnőjére hivatkozik, de ez még azelőtt volt, hogy Brenda összejött volna Gonzalo Heredia-val... Azt nem tudom, hogy a ma napig tartják-e a kapcsolatot egymással, de pár közös fotó azért fennmaradt róluk. (Majd ha megtalálom a közös képeket, akkor kiteszem...)


15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page