top of page
  • Writer's pictureflorerr

Rövid Hirek III.

Updated: Mar 5, 2020

Már egy ideje nem hoztam rövid, szines bulvárhireket. De ezen most változtatok. A hétvégén tervezem, hogy hosszabb bejegyzéseket is hozok.


1) Tini Stoessel


  • Hamarosan megkezdődik az európai turnéja.

  • A közel jővőben várható a következő videóklippjének a megjelenése.

  • Elkezdődtek a Sebastian-nal közös Netflix sorozatának a forgatásai.

  • Illetve a 2020-as spanyol La Voz-ban is látható lesz, mint segédzsűri Alejandro Sanz oldalán.


"A riporterek azt feszegették, hogy "Sebastini" milyen jót tett mindkettőjük karrierjének, és hogy lehetséges, hogy szép lassan elhidegülnek egymástól, ha már "anyagilag" nem éri meg az együttlét vagy pedig lejár a "szerződés", amit esetlegesen aláirattak velük."


2) Jimena Baron


A szinész- & énekesnő idegösszeromlásra hivatkozva lemondta az idei fellépéseit és pszichiátriára bevonult. A sajtósai a "negativ rajongókat" hibáztatják a jelenleg kialakult helyzetért.


"Jimenának már karácsony körül is meggyűlt a baja a sajtóval és az online kommentelőkkel, amikor feltett egy olyan videót instára, ahol fehérneműben táncol a 4 év körüli fiával.


A mostani visszavonulást pedig az előzte meg, hogy a legújabb Puta (alias K*rva) c.-re hallgató számához olyan plakátokat készitetett, ahol a saját testét árulja."


Egyenlőre nincsenek hirek a visszatéréséről. (Pontosabban tegnap töltött fel egy friss videót, ahol bocsánatot próbál kérni azoktól a rétegektől, akiket megsértett.)

3) El kezdték adni a Bia c. argentin-brazil ifjúsági sorozatot a Disney-csatornán.


A telenovellából 10 percnél többet nem láttam. Nekem az volt az érzésem, hogy a “szülők” is talán, ha egy két évvel idősebbek a “kamaszoknál”.

Illetve az, hogy az egész csak még egy bőrt próbál lehúzni egy sikeres koncepcióról. (Gondolok itt elsősorban a Violetta c. sorozatra, ami tényleg világszerte sikeres telenovela volt.)


Ahogy elnézem a sorozat kapott egy második évadot is.


4) Euge Suarez kibékült Benjamin Vicunával.


Ez annyira nem friss hir, hiszen valamikor karácsony előtt hozta le az argentin sajtó a kibékülésük hirét. Mégis egy gyors emlitést itt is megérdemeltek.

21 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page