top of page
  • Writer's pictureflorerr

Fikció és Valóság IIIb. - Violetta folytatás

Updated: Mar 9, 2020

Kis szünet után jöjjön a második adag a barátságokat tekintve.


1) Violetta és Angie - Tini Stoessel & Clara Alonso

A sorozaton belül Angie sokszor anyja helyett anyja volt Vilunak és a sorozat végén hozzá is ment Vilu apjával.

Tini és Clara a valóságban is elég jóban vannak. Clara állitása szerint, amikor tudnak beszélnek egymással, ha összefutni sűrűn nem is tudnak Tini időbeosztása miatt.

2) Camila és Angie - Cande Molfese & Clara Alonso (+Alba Rico)

A föntebbi videóban Clara beszél arról, hogy Cande az, akivel legtöbbször sikerül találkoznia. Cande a sorozat óta műsorvezetésből él. Tagja a Fans en Vivo csapatának, illetve tavaly Marley oldalán ő vezette a La Voz-t a Telefe műsorán.

3) Leon és Violetta - Jorge Blanco & Tini Stoessel

Leonetta, avagy a sorozat főszereplő párosa. Ugyan a valóságban is jó barátságban vannak, mindkettőjüknek meg van a saját élete. Jorge a sorozat befejezése után az Államokba költözött, feleségül vette a fiának az édesanyját, illetve szólókarrierbe kezdett. Semmi jel nem mutatott arra, hogy Jorge bárkivel is tartaná a kapcsolat, pár hónappal ezelőttig, amikor Tini meghivta az egyik koncertjére duettezni. A koncertre, ami asszem Uruguay-ban volt Jorge felesége is elment, mint VIP vendég. (Sajnos a felvételt rajongó vette fel és minden behallatszodik, de jobb felvétel sajnos egyenlőre nincs...)

35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page