top of page
  • Writer's pictureflorerr

Fikció és Valóság II. b) Casi Angeles

Updated: Mar 11, 2020

S akkor jöjjön a cikk második fele, ami a sorozaton belüli és kivüli barátságokról szól. Illetve két esetben arról, hogy családtagok dolgoztak együtt. (A teljesség igénye nélkül). Persze azt azért megjegyezném, hogy itt is igen csak szoros kapcsolatban maradt a "csapat" nagyrésze. Mégha eddig reunion találkozóra nem is került sor.


10) Nico, Cielo és Malvina - Nico Vazquez, Emilia Attias és Gimena Accardi

A sorozatban is jóban voltak. Oké, Malvina az elején Nico-ra pályázott és ezért, ahol tudott betett Cielo-nak, de ez a sorozat második évadára szerencsére megváltozott. Az életben ezzel szemben a kezdetektől nagyon jó barátság alakult ki a szinészek között. Talán azért is, mert Emilia már akkor is együtt járt azt az, akkor még csak barátjával, Turco Naim-mal és igy könnyedén tudott együtt dolgozni Nicoval és Gimevel. A szinészek a mai napig tartják a kapcsolatot egyébként, illetve legutóbb egy szindarabban is szerepeltek, amikor Emilia beugrott az egyik szinésznő helyére az "El otro lado de la cama [Az ágy másik oldala]" c. darabban.

11) Tefi, Mar és Jaz - Cande Vetrano, Lali Esposito és Euge Suarez

A három grácia. Mindhárman a Rincon de Luzban kezdtek és sokáig legjobb barátnők voltak. A mai napig jóbarátságot ápolnak. Oké, Euge és Lali között pár évig, mintha mosoly szünet lett volna, de 2013-ban, a Solamante Vos c. sorozat forgatásai alatt újra felelevenitették a barátságot. Cande és Lali azonban szó szerint legjobb barátnői egymásnak. Mindig mindenben támogatják egymást és időt szakitanak arra, hogy a másiknak lelkitámaszt nyújtsanak egy-egy jelentősebb esemenyén.

A sorozatbeli karaktereik közül Mar és Jaz első pillanattól fogva legjobb barátnők voltak, Tefi pedig a mindig rosszindulatú (kezdetben legalábbis). Aztán persze később Marnak és Tefinek sikerült megbékélnie a helyzettel, hogy közös az édesanyjuk és onnantól kezdve testvérként kezelték a másikat.


12) Melody, Tefi és a többiek - Mery Del Cerro és Cande Vetrano

Melchu és Tefi a sorozatban is legjobb barátnők voltak. Partnerre leltek kezdetben a gonoszkodásban és a divat iránti szeretetben, később pedig abban, hogy mindenkinek segiteni szerettek volna.

Az életben is Mery és Cande az a két személy, akik gyakorlatilag mindenkivel jóban vannak és rengeteg emberrel tartják a kapcsolatot. Mery nagyon jó barátságot ápol Eugeval és Lalival is, akárcsak Cande.

13) Tefi és Rama - Cande Vetrano és Gaston Dalmau

A sorozatban sajnos csak barátok voltak. Ramefi között összesen egy (két) csók csattant el és az is leginkább csak tévedésből. Tefi Thiagot akarta féltékennyé tenni, Rama pedig Mart (nem sok sikerrel). Ezzel szemben az életben a mai napig tartják a kapcsolatot, Cande annak idején New Yorkban is meglátogatta Gast.


14) Rama és a többeik - Gaston Dalmau és a többiek

Rama személyisége sok szempontból olyan, mintha Gas-ról mintázták volna a forgatókönyvirók. "Mindketten" nagylelkűek és rendesek, szó szerint mindenkivel jóban vannak és nem szégyelnek sirni sem. Mármint Rama is ahányszor sirt a négy évad alatt, meg Gas és a búcsú koncertek, ahol mindig elsirta magát. Gasról azt kell tudni, hogy kb 6 éve az Államokba költözött, mielőtt elköltözött volna még egy búcsú bulit is tartott, ahol a szereplők nagyrésze ott is volt. New Yorkban meglátogatta őt Lali és Cande is, legutóbb pedig Emilia látogatta meg őt LA-ben. Ezen kivül garantáltan tartja kapcsolatot Rochi-val is.

15a) Ariel és Romina Yan

Romina Yan Cris Morena lánya volt. Ariel egyike volt az utolsó szerepeinek. Váratlan szivinfarktusban hunyt el 2010 végén. Állitólag valami szivbetegségben szenvedett, amit a stressz és a rengeteg órányi munka hozott ki. (Romina az anyjához hasonló mindent teljes odaadással csinált.) Ariel a 3. évadban tűnt fel, először, mint Camilo hacker exe. Majd később kiderült, hogy ő Kika anyja (Kika, aki a még távolabbi jővőből lett visszaküldve). Ariel utolsó jelenete az, hogy nem száll fel a hajóra, amivel a többiek elmenekülnek, hanem helyette hagyja, hogy a rendőrök üldözzék és végül lelöjjék. Mintha azért sem utazna a többiekkel, mert valami betegségben szenved és előbb vagy utóbb belehalna. Romináról még azt kell tudni, hogy az anyja azóta sem tette túl magát a halálán, kb minden 2 évente valamenyilen formában megemlékezést szervez a számára. Illetve az unokáit nevét használta fel az utolsó sorozatában (Azul, Valentin és Franco, talán).

15b) Luna és Pedro - Paula és Maxi Reca

A harmadik évad számomra hanyagolható karakterei. Oké, Pedroval kevesebb bajom volt, de Luna sokszor az idegeimen táncolt. Jó nyilván azért is, mert ők voltak azok, akik Thiagullat szétválasztották a 3. évad felében... A legpozitivabb tulajdonságuk az volt, hogy mindekket kiválóan énekeltek. S, hogy miért irok róluk? A való életben Cris Morena mennyének a tesói, s hát Cris Morena fia a Telefe csatorna (ahol a Casi-t is adták) feje volt akkoriban. Azóta Paulát nem láttam sorozatban, ha jól tudom, akkor visszatért a musicalek világába.

16) Terra és Luca - Belen Persello és Vico d'Alessando

Terra 4. évadban volt jelen, mint Luca exe és ellenálló. A sorozaton belül nem kedveltem, hiszen mig együtt volt Lucával, addig Tefi boldogtalan volt. Az életben ellenben a két szinész nagyon jó barátságot ápolt. Pár hónapja láthatóan meg is viselte Vicot, hogy Belen váratlanul elhunyt (öngyilkos lett).

17) Franca és Berta - Manuela és Graciela Pal

Anya és lány. A második évad női gonosza és Nico édesanyja. Nem tudom, hogy volt-e közös jelenetük, de gondoltam érdekességként megosztom.


18) Lleca és Nacho - Yeyo di Gregorio és Agustin Sierra

Lleca és Nacho ugyan a sorozat elején nem voltak jóban, mégis talán a két szinész valós barátsága miatt a 4. évad végére a karakterek is haverok lettek. Yeyo és Agustin a Rincon de Luz sorozat óta elválaszthatatlan haverok.


19) Mar és Lleca - Lali és Yeyo di Gregorio

A sorozatban nem volt olyan sok közük egymáshoz, de az életben nagyon jó barátok. Ők is a Rincon de Luzban lettek jóba. Yeyo állitása szerint Lali olyan, mintha az unokatesója lenne.



12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page