top of page
  • Writer's pictureflorerr

Fikció és Valóság III. Violetta

Updated: Mar 9, 2020

A Violetta c. Disney sorozat 3 évadot élt meg és világszerte hihetetlen népszerűségnek örvendett. Most még sem a sorozatról akarok irni, már csak azért sem, mert nem sokat láttam belőle, hanem a szinészekről és a köztük kialakult barátságokról.


Csak azokat a barátságokat kivánom összegyűjteni, akikről én is tudok és akik jelenleg is jóban vannak.


1) Tini Stoessel és Mercedes Lambre - Violetta és Ludmilla

Mivel ők voltak a stáb két legfiatalabb tagja, ezért egy szobába rakták őket a forgatások alatt. A lányok gyorsan egymásra találtak és azóta nagyon jó barátságot ápolnak egymással.

2) Ruggero Pasquarelli és Cande Molfese - Federico és Camila

A sorozat 3. évadának a forgatása alatt jöttek össze és azóta is együtt vannak. Egy időben még saját youtube csatornájuk is volt. Mostanság nincs idejük ilyesmire: Cande a műsorvezetőség miatt elfoglalt, mig Ruggero-nak a zenei karrierje kezd beindulni.

3) Tini Stoessel és Ruggero Pasquarelli - Fede és Violetta

Fede és Vilu a sorozazon belül is jóban voltak. S nincs ez máshogy az életben sem. Ruggero, Cande, Mechi (és Facundo Gambandé) a mai napig közeli barátai Tininek. Azért Ruggero-t hangsúlyozom ki, mert ő az, akit Tini többször is elhivott az évek során, hogy énekeljen vele egy-egy fellépésén ezzel segitve a srác zenei karrierjét.

4) Lodovica Cornello és Alba Rico - Francesca és Naty

Őket annyira nem ismerem, de tudom, hogy a mai napig jóban vannak. Alba nem olyan régen látogatta meg Lodo-t Olaszországban.

5) Clara Alonso és Diego Dominguez - Angie és Diego

Ők is a 3. évad forgatásai alatt jöttek össze és egy darabig a sorozat után is úgy tűnt, hogy zökkenőmentesen haladnak a dolgaik. Végül szakitottak, Diego Argentinában maradt Clara pedig máshol fogadott el egy állásajánlatot. (A jelek szerint immáron újra Argentinában van...)

41 views0 comments
bottom of page