top of page
  • Writer's pictureflorerr

Fikció és Valóság II. a) Casi Angeles

Updated: Apr 2, 2020

Megpróbálom egy cikkbe belesűriteni mindazt, amit a CA szinészeiről tudok, a barátságok és (hajdani) szerelmekről. Nem igérem, hogy sikerülni fog, hiszen a sorozat 4 évadig ment és rengeteg fiatal(abb) szinész szerepelt benne. Először a hajdani szerelmekről irok, azokról, amelyekhez képi bizonyiték is tartozik. A pletykákba, hogy ki-kivel lehetetett esetlegesen együtt nem mennék bele.


1) Nico és Malvina - Nico és Gimena (2006/7 - )

A sorozatban Nico köztudottan Cielo oldalán köt ki. Malvina az első évad egyik gonoszabbik karaktere, majd a második évadban egy sokkal kedvesebb oldalával ismerkedhetünk meg. Mégis Nico és Malvina a sorozatban nem kötnek ki egymás mellett. Nico megházasodik Cielo-val, Malvina pedig Ciro felesége lesz. (Mégha a harmadik és negyedik évad során Ciro-ról gyakran megfelejtenek emlitést tenni és úgy állitják be a dolgokat, mintha Malvina egyedül maradt volna és még mindig Nicotól függne az élete).

Ezzel szemben a való életben Nico és Gimena 2006/2007 óta alkotnak egy párt és közben már össze is házasodtak. Nem akarom hosszan ragozni azt, hogy hogyan és mikor jöttek össze, hiszen a kapcsolatukról irtam egy hosszabb cikket az Őt mégis miért utálják témában. Azt, hogy közös gyerekük mikor lesz, ha lesz azt nem lehet tudni (Gime még 2014 tájékán egyszer elvetélt).


2) Mar és Thiago - Mariana "Lali" Esposito és Peter "Pitt" Lanzani (2006-'07 ; 2008-'10)

Laliter. Thiaguella. A sorozat egyik legnépszerűbb párosa. Lali és Pitt először 2006-ban a Chiquititas újra-húzásában szerepeltek együtt. Még emlékszem is halványan arra, hogy olvastam régi Lali-s interjút, amiben arról mesél, hogy megismerkedett valakivel. Amennyire tudom 2007-ben pár hónapra szakitottak majd 2008 közepe tájékán újra összejöttek és egészen a 4. évad elejéig együtt voltak.

A sorozatban persze Mar és Thiago, avagy Thiaguella endgame-et kapott. Rengeteg hullámvölgyön ment át a kapcsolatuk, de végül együtt maradtak és még egy fiúk is lett.

Az életben nem maradtak együtt, de nincsenek rossz viszonyban. Oké, Pitt-nek az utolsó jelentősebb kapcsolata (vagy legalábbis, amiről tudni lehet) Tini Stoessel-lel volt és hát akkoriban volt Lalinak pár csipősebb, humorosabb megjegyzése a hajdani kapcsolatukról.


3) Tacho és Jazmin - Nico Riera és Euge "China" Suarez (2007 - '09)

A sorozat első évada alatt jöttek össze és valamikor a harmadik évad magasságában szakitottak. Természetesen Thiaguella-hoz hasonlóan Tachmin is megkapta a boldog happy endet, amit meg is érdemeltek.

A szakitás után még durván két évig együtt dolgoztak. Velük kapcsolatosan nem tudok semmi botrányról, vagy hasonlóról. Az biztos, hogy nem tartják a kapcsolatot, de konfliktusról nem tudok. Euge-nek azóta több párkapcsolata is volt, illetve két lánya is született két különböző szinésztől. Nico-ról nem sokat lehet tudni.


4) Tefi és Nacho - Cande Vetrano és Agustin Sierra ('08 - '09/'10)

Tefi és Nacho. Cande és Agus. Elvben csak egy évig jártak, de a sok évnyi gyerekkori barátság miatt az az egy év sokkal többnek tűnt. Igaz Agus a Chiquititasban kezdett, de a Rincon de Luz jelentette az ő számára is az igazi áttörést. (Egyébként a sorozaton belül sem lett endgame Tefi és Nacho története: Tefi Lucával jött össze, Nacho pedig visszatalált Caridadhoz)

Nem emlékszem semmi hirre, ami arról beszélt volna, hogy rossz viszonyban váltak volna el. Ki-ki éli a saját életét. Agustin, mint műsorvezető. Cande pedig, mint első sorban szinésznő. Cande most már jó pár éve boldog pár kapcsolatban él egy szinész kollégával, akivel egyébként Olaszországban ismerkedett meg.


5) Rama és Caridad - Gaston Dalmau és Daniela "Daky" Aita ('08 - '09)

Rama és Caridad a sorozatban csak jó barátok voltak. Rama figyelmét leginkább Vale kötötte le a második és harmadik évadban; Caridad pedig szinte kezdetektől fogva Nachoba volt szerelmes.

Ezzel szemben a szinészek a második évad alatt összejöttek és valamikor a harmadik évadban szakitottak. Azt nem igazán tudom, hogy miért szakitottak, egy archiv blogcikkből mindjárt megpróbálom kihámozni. Nem sok sikerrel. De az biztos, hogy a két szinész nincs rossz viszonyban, hiszen nem olyan régen egy film premieren, Los Angelesben közösen fotozkodtak (The Meg). Daky mintha rádiózna, Gaston pedig a kamera túl oldalán, mint speciális effekteken dolgozó asszisztens manager dolgozik a Marvel Studiónál L.A-ben.

6) Simon és Vale - Pablo Martinez és Rocio "Rochi" Igarzabal

Simeria. Pablochi. Pablo és Rochi 2008-tól egészen 2011 kezdetéig együtt jártak. A pletykák szerint, mintha Pablo megcsalta volna Rochit egy modellel 2011-ben és ezért szakitottak, de biztosan nem tudom. Annyi biztos, hogy egyáltalán nem tartják a kapcsolatot.

Pablo jóval később az Aliados forgatásai alatt együttjárt Jenny Martinez-zel, sőt még zenei karrierrel is megpróbálkozott pár éve. Egy ideje teljesen eltűnt, semmit sem lehet tudni róla, de remélhetőleg jól van. Rochi is visszavonult pár évre, Mexikóba költözött és egy hotelben dolgozott. Ott ismerkedett meg a férjével, akitől lett is egy Lupita névre hallgató kislánya. Jelenleg Buenos Airesben laknak és közösen turnéznak a saját zenéikkel fellépve.

Simeria ezzel szemben csak a 3. évad második felében valósult meg és a 4. évadban bontakozott ki. Az az igazság, hogy én örültem annak, hogy Simon és Vale kötöttek ki együtt és nem Rama és Vale. Mármint szerettem én őket együtt a második évadban, de a 3. évadban annyi mindenen mentek át és váltak más emberekké, hogy már csak, mint legjobb barátokat tudtam őket elképzelni.


7) Melody és Cacho - Maria "Mery" del Cerro és Benjamin Rojas

Cacho a 3. évad egyik vendégszereplője volt. A '70-es évekből sikerült véletlenül a jővőbe utaznia, vagy valami ilyesmi. A csajok persze mind körbe ugrálták és még viccelődtek is azzal, hogy "mennyire hasonlit Benjamin Rojasra".

A való életben Mery és Benja 2005 és 2008 között együtt jártak. Mery 2009-ben ismerkedett meg Meme Bouquet-tel, a férjével, akitől közben született egy kislánya is. Nem tudok róla, hogy Benja és Mery rossz viszonyban váltak volna el. Sőt a mai napig szinte ugyan azokkal a szinészekkel vannak jóban: Nico, Gime, Lali és társai. Benja idén lesz apuka egyébként.


8) Mar és Teo - Lali Esposito és Benjamin Amadeo (2010/11 - '16)

Mar-nak és Teo-nak a sorozatban nem sok köze volt egymáshoz. Mar a harmadik évadban Thiago és Pedro között örlödött, a 4. évadban pedig Simon váltotta fel Pedro helyét. Teo pedig a harmadik évadban első sorban Paz, (Hope) és Melody között örlödött, a negyedik évadban pedig Luz, Jazmin és Melody között.

Ezzel szemben a való életben Lali és Benja a 4. évad alatt lettek igazán jóba. Olyannyira, hogy a barátságból szerelem lett és 2011 elején le is fotozták őket, ahogy közösen nyaralnak. (Ami után Lali persze rögtön beismerte, hogy már nincs együtt Peterrel és, hogy együtt jár Benjával.) A nagy szerelem egészen 2016-ig tartott, amig Lali össze nem jött az akkora szinész kollégájával Mariano Martinezzel. Benjának azóta lett új barátnője, egy civil, amennyire tudom és a mai napig jó barátságban maradt Lalival. A majdnem 6 év alatt mig együtt jártak talán a legérdekesebb az, hogy soha nem költöztek össze. Illetve, hogy a férfi gyakran főzött Lalira, mert Lali a sorozatbeli karakteréhez hasonlóan nem igazán tud jól főzni.

9) Tacho és Vale - Nico Riera és Rochi Igarzabal ('12 - '14)

Tacho és Vale között semmi sem történt a sorozatban. Csak jó barátok voltak.

Nico és Rochi 2012-ben a Dulce Amor forgatásai alatt jöttek össze, majd egészen 2014-ig együtt voltak. Gyakorlatilag akkor szakitottak, amikor Rochi bejelentette, hogy ő már pedig világot fog látni. Nico állitása szerint ő az egyetlen exe, akivel a mai napig tartja a kapcsolatot és őszintén tud örülni a boldogságának.

19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page