top of page
  • Writer's pictureflorerr

Fikció és Valóság I. - Rebelde Way

Updated: Mar 11, 2020

A showbizniszre jellemző, hogy ha sokáig dolgozol egy sorozatban, akkor előbb vagy utóbb a valóság és fikció összemosodnak. Nincs ez másképp argentin sorozatoknál, főleg ha ifjúsági sorozatokról beszélünk. Cris Morena hires (volt) arról, hogy úgy válogassa össze a szereplőket, hogy azok valóban jól mutassanak egymás mellett. Vagy legalábbis, hogy igazán jó barátokká váljanak. (Képeket szánt szándékkal nem teszek be. Nem vagyok ekkora gyűjtő, vagyis, ami kollekcióm annak idején volt, azt már rég elvesztettem...)


Mint köztudott a Rebelde way-t 2002 és 2003 között forgatták, mégis a szereplők nagyrésze a mai napig, igy vagy úgy, de tartja a kapcsolatot egymással. Mondhatni olyanok, mint egy leérettségizett osztály, akik időnként összefutnak egymással.

De jöjjenek azok a pontok, ahol a fikció és valóság egy darabig összemosodtak:

1) Mia és Manuel - Luisana Lopilato és Felipe Colombo

A sorozat forgatásai alatt szinte végig együtt jártak. Azt nem tudom pontosan, hogy mikor kezdtek el egymással járni, vagy 2001 végén vagy 2002 elején. Mindenesetre 2003-ban szakitottak, miután egy szórakozóhelyen levideózták őket, ahogy egymással veszekednek. A szinészek azóta sem dolgoztak együtt, de jó viszonyban maradtak. Felipének egy lánya van, mig Lunak két fia és egy lánya lett.

2) Marizza és Manuel - Camila Bordonaba és Felipe Colombo

Soha nem jártak, de mindig is legjobb barátok voltak. Az évek során többször dolgoztak együtt, mig Cami vissza nem vonult teljesen. Amennyire tudom a művészeti iskolát, amit Cami vezet, közösen inditották el, illetve mintha Camila lenne Felipe lányának a keresztanyja. Pár éve, amikor arról pletykáltak, hogy Camila elhunyt, akkor Felipe volt az, aki Twitteren keresztül azonnal cáfolta a hireket.

3) Marizza és Pablo - Camila Bordonaba és Benjamin Rojas

Luhoz és Felipehez hasonlóan ők is együtt jártak a sorozat forgatása alatt. Azt nem tudni pontosan, hogy mikor szakitottak, de 2005-ben Benja már Mery del Cerro-val járt. Szerepek tekintetében még 2004-ben Camila feltűnt a Csacska Angyal c. sorozatban, mint Paloma, a "vak-lány". Nem tudok róla, hogy tartanák a kapcsolatot. Benjának, ha jól tudom, valamikor mostanság születik/tett meg az első gyereke.


4) Mia és Pablo - Luisana Lopilato és Benjamin Rojas

Akárcsak a sorozatban az életben is jóbarátok voltak, maradtak. Soha nem jártak egymással, de valószinűleg tartják a kapcsolatot egymással. Vagy legalábbis Lu meghivta őt az esküvőjére 2011-ben.

5) Pablo és Manuel - Benjamin Rojas és Felipe Colombo

A barátság, ami a sorozatban kialakult a két szereplő között a valóságban is megmaradt. A mai napig legjobb barátok, ha tehetik együtt zenélnek vagy csak együtt ökörködnek. Az évek alatt rengeteg közös kép, videó készült róluk. A fentebbi videó az egyik argentin imitálós műsorból származik.


6) Pilar és Tomas - Micaela Vazquez és Coco Maggio

A sorozatban egy párt alakitottak, az életben pedig a mai napig legjobb barátok. Oly annyira jó barátok, hogy a Fans Tv-t, ami egy online csatorna, annak idején közösen inditották és azóta is közösen vezetik.

7) Mia Colucci és énekhangja

Igen, ugyan Lu tud énekelni, de nincs olyan különleges hangja, igy sokszor a szóló részeket helyette a háttérénekesek énekelték, köztük a Vico-t játszó szinésznővel, akinek valóban gyönyörű hangja volt/van. Nem véletlen, hogy Lu azóta is próbálja távol tartani magát az éneklős szerepektől, hiszen ő szinésznő nem énekes. Vico azóta is énekel...


8) Egyéb barátságok, közös megjelenések

A sorozat szinészeinek a nagyrésze számtalanszor szerepelt azóta együtt. Legtöbben egyszerre a Csacska Angyal és a Romeo y Julieta c. sorozatokban szerepeltek, mindkét sorozatban 20 körül volt az "ismerős arcoknak a száma".

Ezenkivül sokan résztvettek annak idején Diego Child esküvőjén, vagy ilyen-olyan dijátadókon és rendezvényeken. Legutóbb a Pilart, Tomast, Pablot és Guidot játszó szinész futottak össze, elmentek Guido Mesaglio szinházi előadására.

18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page