top of page
  • Writer's pictureflorerr

Bulvár Hirek Külön Kiadás IV. Natalia Oreiro

Updated: Mar 9, 2020

Már elég régóta nem irtam bulvár-bejegyzést, hiába van még pár név a tarsolyomban...

Natalia Oreiro-t senkinek sem kell bemutatnom szerintem. Vad angyal, Te vagy az életem és Kachorra. Szerintem nincs olyan év, amikor valamelyik csatorna nem ismételné meg Milagros-történetét...

Viszont Natalia élete & pályája nem csak ebből a 3 sorozatból áll, igy úgy gondoltam pont itt az ideje, hogy valaki irjon hosszabban a magánéletéről, egyéb munkáiról és arról, hogy miért érdemes őt követni.


1) Modell karrier & saját ruhamárka

Naty ugyan a világ számára "argentin" szinésznő, mégis nem árt tudni, hogy Uruguay-ban született és 16 éves koráig ott is élt.

Eredetileg nem is szinésznő szeretett volna lenni, hanem modell. Ha jól tudom még egy-két nevesebb szépségversenyen is előkelő helyen végzett, mielőtt véglegesen abba hagyta volna a modellkedést.

Viszont a divat-szerete megmaradt. Nem is csoda, hogy jóval később - 2007-ben - a húgával együtt megalkotta a Las Oreiro márkát, ami azóta is sikeresen működik. A Las Oreiro elegánsabb, estélyi-szerű ruhákat tervez inkább, amennyire láttam. Ugyan olvastam olyan kommenteket, hogy a ruha-tervek egyrészét nagy divatházak ötletei alapján készitették (lopás-másolás útján), de tényekről nem olvastam, igy inkább nem mennék bele. Plusz, a divat-hirek soha nem kötöttek le eléggé ahhoz, hogy ismerném a divatházak ruháit...


2) Pablo Echarri & Ricardo Mollo

A két szinész '93 és '98 (vagy '99) között volt együtt. '93-ban, mintha azt olvastam volna, hogy együtt voltak epizód szereplők egy sorozatban és igy ismerkedtek meg. Akkoriban még egyikük sem volt különösebben hires, Pablo durván 8 évvel idősebb Naty-nál, és a kapcsolatuk is eléggé viharosnak mondható volt. Különböző források mást mondanak arra, hogy pontosan mikor szakitottak véglegesen

Ami biztos az az, hogy 2001 óta Naty Ricardo Mollo zenésszel van együtt, akihez 2002-ben hozzá is ment majd évekkel később megszületett a közös fiúk Merlyn is. Illetve Pablo is 2000 közepe óta van Nancy Duplaa-val együtt. Nancy és Pablo kapcsolatának a kezdeteiről mesélhetnék, de nem akarok túlzottan eltérni a bejegyzés témájától... (Egy a budapesti turné alatt (akkor járt harmadjára a hazánkban) készitett interjúban beszél arról, hogy boldog (épp akkor jegyezték el/házasodott meg). Illetve mesél arról, hogy februárban indul a következő telenovellájának a forgatása (Kachorra).)

Visszatérve Pablora & Natyra: a két szinész valamennyire a mai napig tartja egymással a kapcsolatot. Pablo állitása szerint Naty nagyon jóban volt a családjával. Ezt Naty is megerősitette: a férjével elment Ricardo temetésére (Pablo apja), illetve Telmával (Pablo anyjával) is rendszerint találkozik.


Az viszont tény, hogy együtt nem fognak dolgozni. Pontosabban Naty nyitott a lehetőségre, de Pablo nem kivánja kinyitni "Pandora-szelencéjét. Állitása szerint a közös munka, csak pletykákat szülne, amire semmi szükség sincs. S amúgy is ő boldog házasságban él Nancy Duplaa-val.. (2.54-től ajánlom az alábbi interjút Pablo reakciójával, amikor Nataliáról kérdezik.)

3) (Otthon) kevésbé ismert szerepei

Most, hogy a magánéletéről leirtam, amit akartam szeretnék rátérni kicsit a munkásságára. Már csak azért is, mert Naty karrierje tényleg nem csak a három, már korábban is emlitett siker-sorozatból áll.

Igen, tény, hogy általában vidámabb telenovelákat szeret elvállalni, de azért párszor már drámaibb szerepben is bizonyitott. Illetve Naty mostanra inkább filmes szinésznő, mint sorozatos. A filmjeinek egyrészét még nemzetközi dijakra is jelölték.

Sajnos eddig még egyik filmjét se néztem végig (leginkább lustaságból), de szeretnék mindegyikhez legalább előzetest linkelni. S ugyanezt tenni az egyéb sorozataival is, hátha igy meghozom másnak is a kedvét ahhoz, hogy meglesse őket.

Egyéb szerepei ( a legfontosabbak):

4) A legnagyobb példaképe

S a végére egy érdekesség, amit még érdemes tudni Naty-ról. Odáig van a régi cumbia műfajáért, illetve Gildáért. Gilda egy tragikus körülmények között elhunyt argentin énekesnő volt, akit a mai napig sokan legendaként emlegetnek.

A cumbia az a zenei stilus, amire a Vad angyalban mindig táncoltak a diszkóban.

"Naty" szinte összes telenovella-alteregója szerette Gildát és, vagy táncolt vagy énekelt a zenéjére.

Ezenkivül Naty, talán két éve, elkészitette a Gilda emlékfilmet, ahol ő bújt Gilda bőrébe.

19 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page