top of page
  • Writer's pictureflorerr

Bulvár Hirek Külön Kiadás IV. Isabel Macedo

Updated: Mar 9, 2020

Ugyan más hirességek is vannak a "listámon", most mégis Isabelre esett a választásom. Már csak azért is, mert a napokban irtam egy hosszabb véleményt a Csacska Angyal c. telenovelláról.


A szinésznőt nálunk legtöbben vagy, mint Delfinát ismerhetik, vagy mint Facundo Arana hajdani barátnőjét. Ha jól emlékszem van olyan Facundo-val készitett régebbi szinkronos interjú, ahol ott van mellette Isabel is.


Mivel a szinésznőnek alapvetően kilengésektől mentes élete volt, ezért itt most csak rövid áttekintést szeretnék irni az életéről, meg a karrierjéről, négy nagyobb részre lebontva.


1) A kezdetek

Két dolog: Facundo és Isabel egymás közelében nőttek fel és gyerekkori jóbarátok voltak. Illetve Isabelnek, mintha lenne egy vendéglátás és turizmus végzettsége, eredetileg civil szakmában képzelte el a jővőjét.


Facundo lehetett az, aki beajánlotta őt a Vad Angyalba, mint mellékszereplőt, talán Vicki-nek volt az egyik barátnője.

A Vad angyalt utána a Szerencsés Szerelem (Mil Millones) c. sorozat követte, amiben kisebb, de gonoszka szerepet kapott. Ennek a sorozatnak még az az érdekessége, hogy Isabel itt látható utoljára az "eredeti" fogsorával.


2) Áttörés

Az első igazi sikert Isabel életében a Csacska Angyal jelentette. Delfinaként lehetősége volt arra, hogy valóban megmutassa a tehetségét, s azt, hogy megérdemli azt, hogy főszerepeket kapjon.

Érdekességként még megemliteném, hogy Flornak és Isabelnek a Son Amores c. sorozatban volt közös jelenetük, igy ilyen értelemben már ismerték egymást.

Utána jött az Alma Pirata (Kalózlélek) c. szintén Cris Morena által kreált ifjúsági sorozat, ahol Isabel Clara szerepében tündökölt.


3) Magánéleti változások

2006 volt az az év is, amikor Facundo és Isabel kapcsolata megromlott, majd 10 év együttjárás után szakitottak. Akkoriban Facundo a Te vagy az életemet forgatta Natalia Oreiro oldalán, és sokan arról pletykáltak, hogy biztosan Naty miatt került sor a szakitásra.


A valóságban persze szó sem volt ilyesmiről. Naty már akkor is boldog házasságban élt a férjével és Facundoval csak legjobb barátok voltak (még most is azok). A legvalószinűbbnek azt tartom, hogy Isabel még nem állt készen arra, hogy családot alapitjon, mig Facundo addigra már szeretett volna gyerekeket. Ezt onnan lehet kikövetkeztetni, hogy egy évre rá, 2007-ben megismerkedett Maria Susinival, egy argentin modellel, akitől 2008 körül ikrei születtek és azóta is boldog házasságban él.


4) Munka és család alapitás

A szakitás után még inkább belevetette magát a munkába. Telenovellát telenovella váltotta, és ugyan sokáig csak főgonosz szerepeket osztották rá, végül ez is átfordult. 2012-ben a Graduados (Érett(len)ek) c. telenovellában megkapta élete egyik legkomolyabb szerepét: Patricia/Jimenát kellett életre keltenie.

Végül 2016-ban a szerelem is újra rátalált Isabelre. Közös ismertségen keresztül megismerkedett Juan Manuel Urtubey-jel, egy elvált, több gyerekes férfival, aki egyébként polgármester is. Az eltelt 3 év alatt meg volt az esküvő, illetve Isabelnek kislánya született, aki Bella névre hallgat.

27 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page