top of page
  • Writer's pictureflorerr

Bulvár Hirek Külön Kiadás III. Florencia Bertotti

Updated: Mar 9, 2020

Eltűnödtem azon, hogy a vele kapcsolatos bulvár hirek hová tartoznak, de az az igazság, hogy a mai napig közkedvelt szinésznőről van szó, igy az "őt mégis utálják sorozat nem illett rá". Ő azon kevés emberek közé tartozik, aki bármit is tesz mindig szeretett szinésznő marad..


Na, de jöjjenek a bulvár-hirek és érdekességek minimálisan. Flort mostanra már annyira nem követem, de a Csacska Angyal körül és után 2009/2010 magasságáig egész jól képben voltam a "dolgaival.


1) Flor és Guido Kaczka a Verano del '98 második vagy harmadik évadában ismerkedtek meg, hülyeséget nem akarok irni, és egészen 2010ig együtt voltak. 2005 tájékán, ha jól tudom össze is házasodtak és egy közös fiúk is született.

Hogy ebben mégis mi a hir-érdekű? Egyszerű: 2009-ben Guido és Flor közösen útjára inditották a Nini c. Telefén sugárzott ifjúsági sorozatot (kb a Csacska angyal-remake-je).

Majd 2010 márciusára (a sorozat végére) bejelentették, hogy elválnak egymástól. Flor a forgatások alatt összejött a férfi főszerepet alakitó szinésszel Federico Amadorral.

Az egészben két dolog igazán szép: a) Federico is házas volt, sőt gyerekes apuka és b) Flor és Fede kapcsolatát igy is jól fogadta a közönség. Valahogy ők a kivétel, akik bármit is tegyenek a közönség szereti őket.

A pozitiv a negativban az, hogy Flor és Fede azóta is együttélnek, illetve az, hogy Guido se maradt egyedül, sőt született még egy fia azóta.

2) Flor Bertotti vs Cris Morena

Avagy a Nini remake-je a Csacska angyalnak. A válasz inkább igen, mint nem... Cris, ha jól emlékszem be is perelte Florékat, meg azt is nyilatkozta, hogy ha pár évet várt volna Flor a Nini elkészitésével (vagy csak, mint producer vállal szerepet), akkor nem lett volna gond...

Nem tudom, hogy mi az igazság, de az tény, hogy Flor azóta sem szivesen emlékszik meg Cris Morenáról, még akkor sem, ha ő tette nemzetközileg hiressé.


3) Ez már inkább csak, mint érdekesség. Flor közösen Willie Lorenzoval nem kevés Eltrecén leadott sorozat dalait komponálta meg (nyilván nem teljes egészében). Ilyen sorozat volt a Guapas, az Isten Áldjon Esperanza vagy akár a Las Estrellas is.

138 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page