top of page
  • Writer's pictureflorerr

Bulvár Hirek Külön Kiadás I. Tini Stoessel

Updated: Mar 9, 2020

Hétvége van, illetve már relative rég frissitettem, ismét újdonsággal készültem. Vagyis fogalmazzunk úgy, hogy mostanság a diploma irás mellett limitált időm és energiám marad sorozatokkal foglalkozni. Ellenben az általam kedvelt argentin hirességekre mindig "ránézek" és megnézem, mi a legfrissebb hir róluk.


Tehát ebben a sorozatban összegzés jelleggel szeretnék irni arról, hogy mi minden történt egy-egy hiresség életében és mindazt, hogy kezelik.


Elsőként Tini Stoessel-ről és a "pasi ügyeiről" szeretnék irni. Hogy miért? Egyszerű: engem is foglalkoztat az, hogy Sebastian Yatrával "mennyire közeli barátok".


Kezdjük sorban: 2013 és 2015 között együtt járt (1) Peter Lanzanival.

Leginkább távkapcsolatban voltak, hiszen Tini turnézott ; Lanzani pedig egyre másra filmekben forgatott. Mégis Lanzani, amikor lehetett elkisérte Tinit; és Tini is elkisérte őt a Cannes-i filmfesztiválra A klán c. film kapcsán. Kétszer is neki futottak a kapcsolatnak, de sikertelenül. Az évek során többször kérdezték mindkettőjüket arról, hogy tartják-e a kapcsolatot. Minden jel arra mutat, hogy jó viszonyban váltak el. Utoljára Pitt úgy nyilatkozott, hogy rengeteget tanult mind Lalitól és Tinitől, igaz még hozzátette, hogy nem szeretne újra hirességgel járni.

Extra videók: (1) Tini megerősiti, hogy Pitt-tel jóviszonyban váltak el, illetve SG céloz Tini új barátjára [Pepére]


(2): Tini futó-majdnem-kalandjáról, amikor 18 volt, csak anekdota formájában értesülhettünk. Mechi Lambre (Ludmilla, Violetta) legutóbb a NET műsorban beszélt arról az időszakról, amikor a Violetta filmet forgatták Európában. Állitása szerint volt egy idősebb srác, aki megtetszett Tininek és kikérte Mechi tanácsát, aki mondta, hogy nem kéne. Tini meg: "oké, oké, igazad van". Ehhez képest kicsit később Mechi rajta kapta a férfit, ahogy meglátogatja Tinit a hotelszobájában. Mechi meg, mint jóbarátnő fogta magát és addig kopogtatott a barátnője ajtaján, mig az ajtót nem nyitott és a férfi el nem hagyta a szobát. Tini a műsorban útolag beismerte (a műsoron belül), hogy Mechinek igaza volt. Durván már egy fél éve szakitott Pittel és, mivel az illető csak a forgatásokon dolgozott ezért nem gondolta, hogy gond lenne belőle.

(3): Pepe Barroso, avagy a srác, aki a Great Escape c. videóklippben tűnik fel először.

Tini és Pepe durván 3 évig jártak... Oké, másfelet jártak, egyet külön voltak és utána még félévig újra együtt voltak. A srác spanyol milliomosok fia, illetve az UCLA-n tanul(t) és modelkedik, egy közös ismerős mutatta be őket egymásnak. Nem tudni pontosan, hogy másodjára miért szakitottak: Tini nyilatkozata alapján békésen konfliktus mentesen váltak el tavaly év végén. Hivatalosan Tini azóta is egyedül van. Pepe pedig az egyik spanyol lap állitása szerint egy spanyol modellel jár együtt, illetve a modellkedés és saját cég mellett a szinészkedéssel próbálkozik.

(4): Sebastian Yatra. Kolumbiai zenész és dalszerző.

Tinivel először 2017-ben dolgoztak együtt a Ya no hay nadie que nos para c. szám videóklippjében. Az együtt müködést más sokáig nem követte. Igaz, Yatra tett megjegyzést arra, hogyha Tini nem lenne foglalt, akkor érdekelné a dolog. Durván eltelt egy év, majd Tini ismét Yatrát kérte fel, hogy szerepeljen az egyik klippjében. A Quiero Volver [Szeretnék visszatérni] c. szám egy szerelmes dal, ahol a női fél szeretne kibékülni és újra kezdeni a kapcsolatot és ezért csapot-papot félbe hagy és visszatér a sráchoz. A dalt feltételezhetően Pepe ihlette, hiszen utána nem sokkal békültek ki. Azonban év végén, amikor Tini megerősitette, hogy Pepével véglegesen szétmentek felröppentek a pletykák, hogy együtt látták Tinit és Yatrát egy hotelben (ez talán már januárban volt). Ami biztos az az, hogy Sebastian többször is duettezett Tinivel, illetve az Un ano [Egy év] c. romantikus számot Tininek ajánlotta.

Legutóbb a Cristina c. videóklippben tűntek fel közösen, gyakorlatilag a klippben egy párt alakitottak. Yatra, a vidéki srác és Tini, izé Cristina, a hiresség, akik egymásra találnak. [Mármint ezt a dalt is szinte nyilvánvaló, hogy Tininek irta: "Amikor megismertelek, akkor te még csak 19 voltál én pedig 23..."] Yatra állitása szerint a dalt nem konkrét szerelem ihlette, hanem csak egy lehetetlen szerelem, ami mindenkinek az életében jelen van. Persze ehhez képest Yatra a Buenos Aires-i koncertjének a keretein belül, ahol két dal erejéig is meghivta Tinit, hogy énekeljen vele közösen, a Cristina c. szám alatt lopott egy csókot. Amit később azzal indokolt, hogy "jobb utolag bocsánatot kérni, mint engedélyt". Tini az év kezdete óta többször is megerősitette, hogy Sebastiánnal nem járnak együtt, csak nagyon jó barátok. Igaz, hozzátette, hogy Yatra "jelenleg a repülőgépeken él... és ki tudja, később bármi megtörténhet."


Szerkesztve (06/21/2019) : Azóta hivatalossá vált a kapcsolatuk... Lefotozták őket egy repülőgépen, ahogy csókoloztak, azóta ők maguk is nyiltan felvállalják a kapcsolatukat Twitteren/Instagramon.

422 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page