top of page
  • Writer's pictureflorerr

Argentin szinészek, akik Mexikóban futottak be

Updated: Mar 9, 2020

Nem hiszem, hogy cikksorozat lesz ebből, hiszen talán, ha 2 vagy 3 argentin szinész jut az eszembe, akiket garantáltan láttam mexikói sorozatokban. Mégis úgy gondolom érdemes őket megemliteni, hiszen az argentin akcentus "elvesztésével" nehéz őket megkülönböztetni a többi mexikói szinésztársuktól. Másrészről mindig jó látni, hogy egy-egy szinész honnan indult.


1) Sebastian Rulli - 43 éves eredetileg Buenos Airesből

Ahogy elnézem először '96ban tűnt fel mellékszereplőként a Montana Rusa, otra vuelta c. Telefe által adott telenovellában. Rajta kivül a sorozatban még feltűntek olyan "kezdő szinészek", mint Juan Gil Navarro, Segundo Cernades vagy épp Facundo Arana. Argentinában csak, mint mellékszereplő kapott szerepeket. '98ban még feltűnt a Verano del 98 [Végtelen nyár] c. szintén Telefés sorozatban, majd "eltűnt" az argentin képernyőkről. Legközelebb a Primer amor, a 1000 x hora [Első szerelem] c. immáron mexikói sorozatban kapott szerepet, mint mellékszereplő. Innentől kezdve egyenes út vezetett a sikerhez. Azt persze megjegyezném, hogy '98 és 2000 között átköltözött Mexikóba és elvégezte a Televisának a szinművész képzését.

2) David Chocarro - 38 éves eredetileg Buenos Airesből

Ő is mellékszereplőként kezdte, állitólag először a Csacska Angyal c. 2004-es sorozatban tűnt fel [lehetséges]. Én először 2008-ban a Casi Angeles 2. évadában figyeltem fel rá, mint Mattre az úszómesterre, illetve Jazmin idősebb pasijára. Ahogy elnézem az utolsó argentin szerepe 2010-ben volt a Malparida c. El trece által vetitett sorozatban. Még ugyan abban az évben ajánlatot kapott a Telemundotól, hogy szerepeljen az Alguien te mira c. sorozatban. Azóta is Mexikóban él és egyre nagyobb elismertségnek örvend. Azt még érdemes megemliteni, hogy a szinészkedés előtt tehetséges baseball játékos volt.

36 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page