top of page
  • Writer's pictureflorerr

Rövid Hirek II.

Updated: Mar 9, 2020

1) Mery del Cerro ismételten terhes.

A szinésznő a napokban jelentette be az instagram segitségével, hogy újra terhes. Azt még nem lehet tudni, hogy fiú lesz-e vagy kislány. A szinésznőnek és élettársának már van egy 3-4 év körüli, Mila névre hallgató kislánya.

2) Eva De Dominici a szülés közelében van

A szinésznő annak idején a Chiquititas 2006-ban tűnt fel először Lali és Pitt oldalán. Én csak a Somos Familia c. családi sorozatban láttam őt. Azóta több telenovellában és filmben is szerepelt, illetve a magánéletéről is hirhedt. Jelenleg az Államokban él és a gyerekének az apja Penelope Cruz öccse, Eduardo Cruz.

3) El kezdték adni az Underground studió következő sorozatát

Talán egy hónapja megy a Telefén Pequena Victoria (Az apróság, Viktória) cimen. A sorozat, amennyire láttam arról szól, hogy egy 40-hez közeli egyedül álló nő úgy dönt, hogy gyereket szeretne és ezért örökbe fogad egy csecsemőt. Az előzetes alapján nem egyértelmű, hogy bér-anyaságról van-e szó...

Még nem láttam az első részt, igy bővebb információkkal (még) nem tudok szolgálni... Főszerepben: Facundo Arana, Julieta Diaz, Natalie Perez, Ines Estevez, Luciano Castro, Daniel Hendler és Nicolás Francella.


8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page