top of page
  • Writer's pictureflorerr

Őt mégis miért utálják VII. Barbie Velez

Updated: Mar 9, 2020

Ki az? Barbara "Barbie" Velez (Pucheta), 25 éves, argentin modell és szinésznő. Nazarena Velez szintén argentin szinésznő és modell lánya.

Honnan ismerem? A Somos Familia c. 2014-es sorozatból ismerem, szerintem ez volt az egyetlen komolyabb tévés szerepe. Szimpatikus, kedvelhető karaktert alakitott és az életben is kedélyes embernek tűnik.


S akkor mégis miért utálják?

1) Az anyja igen csak szines egyéniségnek tűnik. Háromszor ment férjhez. Mind háromszor elvált. Mig Barbie apjával - 1. számú férj - jó kapcsolatot ápol, addig a 2es számú férje öngyilkos lett a harmadik exéről pedig nem tudok. S ezért sokan Barbie-ra is helyből úgy tekintenek, mintha az anyja hibáit követné el még egyszer.

2) A Somos Familia (2014) forgatása alatt összejött a sorozatbeli párjával Augusto Schusterrel. Schuster egy Chile-i szinész, aki a Casi 4. évadában Isla Negrit alakitotta. A telenovella után is együtt maradtak a fiatalok, volt szó eljegyzésről sőt még esküvőről is. Végül szakitottak, hivatalosan Barbie nem akart átköltözni Chilebe, de felröppentek a hirek arról, hogy az argentin Szombat Esti Láz c. műsor forgatásai alatt összejött a táncos társával, Fede Ballal. Fede Ballal valóban összejött, de nincs szó arról, hogy Augusto-t megcsalta volna, már előtte is megromlott kettejük viszonya.

3) Fede Bal és Barbie Velez ('15-'16). Igen csak szenvedélyes viszonyuk volt, ahogy elnéztem. Elvben a srác egy idő után el kezdte csalni Barbiet, amire a csaj rájött, ekkor a srác erőszakosba váltott és felröppentek a hirek arról, hogy Barbie-t testileg bántalmazta. Természetesen erről megoszlik a közvélemény, hiszen van, aki nem hisz/hitt Barbie-nak mondván, hogy "ő is csak flúgos, mint az anyja és szegény srác, hogy birhatta eddig..." (A megcsalás valóban beigazolodott: Fede Bal és Laurita Fernandez tényleg összejöttek.)

4) Tudom, hogy van/volt, aki azon is fent akadt, hogy Barbie végül a NEM-mostohatestvérével jött össze. Tudniillik az anyja második férjének született egy fia, Lucas Rodriguez, az előző házasságából mielőtt Nazarenaval megházasodott volna. Lucas azt hiszem pár évvel idősebb Barbie-nál és mindig is próbált vigyázni a lányra. A srác hitt Barbie-nak, amikor a Fede Bal-os történet lezajlott és valamikor, akkortájt lett a barátságból szerelem (2017-ben valamikor). (Megjegyezném, hogy a fiatalok azóta is együtt vannak, illetve azóta össze is költöztek.)


Saját vélemény: Nem látom úgy, hogy Barbie különösebben botrányos életet élne. Mármint szinte velem egy idős és semmi meglepőtt nem látok abban, hogy több majdnem komoly kapcsolata is volt, mielőtt talált volna olyat, aki mellett képes "megállapodni". Nyilván neki sem kellett volna a média előtt csinálnia, de hát az anyja miatt ilyen környezetben nőtt fel.

Kifejezetten örülök neki, hogy Barbie stabilitást talált Lucas oldalán, szerintem aranyosak együtt és drukkolok nekik. (A képen kis srác Barbie valódi féltestvére, Thiago az anyja legutobbi házasságából).


15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page