top of page
  • Writer's pictureflorerr

Archiv Interjúk V.

Updated: Mar 9, 2020

Most azokat a műsorokat, bejátszásokat próbálom összeválogatni, ahol TeenAngels tagok vagy üzentek a másiknak, vagy pedig egyszerűen csak bekapcsolodtak a műsorba telefonon keresztül.


1) Rochi Igarzabal üzenete Pitt Lanzaninak. (2019)

Durván egy hete a Morfi c. reggeliző műsorba meghivták Pittet, hogy beszéljen a legújabb filmes és szinházi projectjeiről. A műsor keretein belül volt szó arról, hogy Pitt mennyire emlékszik a korábbi szerepeire. Természetesen a Casi Angeles volt a téma, és hogy emlékszik-e bármelyik dal koreográfiájára. A táncolással kapcsolatosan persze megjegyzi, hogy a csajok sokkal profibbak voltak náluk...

Rochi pedig videó üzenetben köszön Pittnek és gratulál a munkásságához, és ahhoz, hogy képes minden egyes szerepe kedvéért átalakulni. Illetve megemlékezik arról, hogy egy napon van a születésnapjuk meg, hogy mennyi mindenen mentek át közösen.


2) Nico Riera Lalit hivja fel, mint telefonos segitséget egy játékban. (2012)

Ez nem mostani videó, de szerintem zseniális. Nico-nak az a feladata, hogy a kártyákon szereplő szavakat beépitse a Lalival való beszélgetésébe. Lali persze egy szót sem ért Nico változatos mondataiból, de aztán nagyot kacag a végén, amikor megtudja, hogy miért hivták fel.


3) Pitt Lanzani Gast hivja fel, ugyan abban a műsorban. (2012)

9 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page