top of page
  • Writer's pictureflorerr

Aktuális Sorozatok/Filmek I.

Nos, jó ideje nem frissitettem már. Ennek több, elsősorban magánéleti oka van. Az elmúlt időszakban nem a blog szerepelt első helyen a gondolataim között. Mostanság kezdenek valamennyire helyre rázodni a dolgaim.


Arra gondoltam, hogy addig is mig nincs hangulatom a régebbi cikksorozataimon dolgozni. Megpróbálom heti egyszer - szombatonként - összeszedni az aktuálisan nézhető, frissen megjelent, hamarosan adásba kerülő sorozatoknak és filmeknek a listáját. Ne számitsatok teljeskörű, mindent átfogó bejegyzésekre, hiszen csak azokról a produkciókról tervezek irni, amelyekben szerepel számomra ismerős szinész.


1) Lali Esposito - Sky Rojo (2021) / A vörös ég alatt / - Netflix


Lali legújabb, már általam is emlitett, sorozata Március 19-én fog bemutatásra kerülni a Netflix felületén. Valószinűleg ugyan ekkor fog felkerülni a magyar szerverre is feliratosan.

A történet sztriptiztáncosok életét mutatja be, amennyire tudom.


(Ez a széria engem sajnos hidegen hagy, igy azonkivül, hogy Lali, sztriptiz-táncosok és Spanyolország, mást nem igazán tudok a történetről.)

2) Rochi Igarzabal, Nacho Gadano - Encontrados (2020) / Találkozások - saját /


Rochi visszatért a filmek világába. Ez az első filmes szerepe azután, hogy évekkel ezelőtt kiszállt a showbusiness-ből. Nacho Gadano-t én az Alma Pirata c. 2006-os sorozatból ismerem, de másnak a Violetta c. ifjúsági széria második évadából lehet ismerős.


A történet nagyon röviden egy apáról (Gadano) és annak fiáról (Nahuel Monostario), illetve az apa fiatal barátnőjéről (Igarzabal) szól. Az előzetes alapján mind3 embernek sötét ügyletei vannak, és titkaik, amelyek a film során kiderülnek.


A filmnek érdekessége, hogy eredetileg 2020 eleje, közepén szerették volna bemutatni, de a világjárvány miatt végül kénytelenek voltak kitolni a premier időpontját.


3) Silvia Navarro, Osvaldo Benavides & Gaby Espino - La suerte de Loli (2021) / Loli szerencséje - saját / - Telemundo


Zárásként pedig az otthon is közkedvelt szinésznő. Silvia aktuális sorozatát szeretném megemliteni. A telenovella a héten került adásba Silvia és Osvaldo főszereplésével.


Loli feltörekvő rádiós, aki váratlanul megörökli a legjobb barátnőjének a gyerekeit. Ezenkivül a munkahelyén új fönököt neveznek ki. Lolinak meg kell találnia az egyensúlyt a munka és a gyereknevelés között, és rájönnie arra, hogy mi a fontos az életben.


(Természetesen) Ennek a sorozatnak is argentin alapjai vannak. A virus előtt forgatták le az "eredeti változatot", ami egy 8 vagy 28 részes mini-széria lett volna Monica Antanopoulos főszereplésével és Lali Esposito rendezésében. Sajnálatos módon a széria eddig nem került bemutatásra, igy a Telemundo változat eredeti történetté vált a remake-státusz helyett.



15 views0 comments
bottom of page